Septic tank legen

Helaas is er ook onderhoud nodig aan een septictank. Om dit te organiseren is het nodig om de septic tank leeg te pompen. Met onze vacuümton pompen wij uw septictank eenvoudig leeg. Door de septictank leeg te pompen voorkomt u problemen en is er dus de mogelijkheid om onderhoud te plegen. 

Waarom leegpompen septische put

Wanneer een put zoals een septische tank te lang niet wordt onderhouden, kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij aan verstoppingen, stank en water overlast, of zelfs storingen waardoor de put zijn werk niet meer uit kan voeren. Om dit te voorkomen moeten putten met regelmaat leeggepompt worden. 

Putten legen

Septic tank leegpompen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Septic tank leegpompen

Een septic tank behoort tot het waterzuiveringssysteem. Er wordt sanitair afvalwater opgevangen van toiletten, douche en bad. Dit wordt gezuiverd door bezinking. Het materiaal dat niet bezinkt, vormt een drijflaag die de toevoer of afvoer kan blokkeren. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit moet de septictank daarom ook regelmatig leeggepompt worden. Zo houdt u een werkende septic tank en voorkomt u verstoppingen, stank en water overlast.

Uw put laten legen?

Heeft u een septic tank, zandvanger of pompgemaal? Plan dan nu al uw lediging in. Zo zorgt u er voor dat uw put zijn werk kan blijven doen en u er dankbaar gebruik van kan blijven maken.