Reviews | Joop Goossens grond- en rioolwerken

Reviews

"De firma Joop Goossens heeft ons lekkend riool in de kruipruimte snel en deskundig verholpen. Aan de voorkant zijn wij goed geïnformeerd over de  mogelijkheden. Het personeel is zeer vriendelijke en heeft de werkplek keurig achtergelaten. Ze waren ruim binnen de afgesproken tijd klaar en uiteindelijk viel de factuur lager uit dan begroot. Kortom zeer tevreden."

Eric

"Na een verstopping hebben wij contact opgenomen met Joop Goossens riooltechniek. Helaas bleek na een onderzoek dat wij met breuken in een oud deel van onze riolering zaten. Iets waar snelle actie op nodig was. Dhr. Huub Stevens van Joop Goossens Riooltechniek heeft ons hierbij steeds erg goed geholpen. Ons is steeds goed uitgelegd en duidelijk gemaakt wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. Goossens riooltechniek heeft ons ook zeer goed geholpen in de contacten met de schade expert en ons geadviseerd in de contacten met de verzekeraar. Kortom wij zijn erg tevreden."

Freek

"Rioolwerkzaamheden bij ons in de voortuin. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop onze rioolproblemen zijn opgelost. Vriendelijke mensen, goede informatie en snelle hulp. Er zat weinig licht tussen de globale offerte en de uiteindelijke factuur: een goede inschatting van de werkzaamheden dus! Samengevat: en goed bedrijf, dat ik - indien vrienden en kennissen met rioolproblemen te maken krijgen - zeker zal aanbevelen. "

Marcel

"L.S. Door middel van dit bericht wil ik jullie bedanken voor het verhelpen van de verstopte afvoer van de keuken en de badkamer. Ondanks het feit dat ik de monteur de heer Stevens, in 1e instantie op een dwaalspoor bracht door onjuiste informatie, wist hij de verstopping op te sporen en te verhelpen. Ben blij met het bewezen vakmanschap en de monteur binnen 6 uur. Nogmaals bedankt, groet  "

Mia

"Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop de fa.Goossens zich ingezet heeft voor ons probleem. Zeker in deze coronavirustijd. Zowel Huub, Ricardo en Cas zijn daar perfect mee omgegaan Chapeau!! Hard gewerkt, in de auto hun brood gegeten en van ons soep gekregen!"

Piet