Vernieuwen Riool

Is het tijd om het riool te vernieuwen? Laat de riolering geen water meer door of zorgt het steeds voor problemen? Dan weet je het zeker. Joop Goossens pakt graag voor u op. Wij halen de oude rioleringsbuizen uit de grond en vervangen deze met nieuwe. Daardoor maken we een einde aan problemen en zorgen er voor dat deze ook nog jaren weg blijven.

24/7 bereikbaar
riool support

20 jaar ervaring
in het vak

Vakkundig
team

Uitgebreid
wagenpark & materieel

Alleen hoogwaardig materiaal

Bij het vernieuwen van een riolering gaat u uit van een oplossing voor de toekomst. Deze bieden wij door alleen hoogwaardige materialen te gebruiken. Zo zijn onze PVC leidingen enkel van topkwaliteit. Gaat het om grotere massa’s? Dan behoren ook de betonnen rioleringsbuizen tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Vernieuwing zonder problemen

Waar een riolering vernieuwd wordt, moet er vaak gegraven worden. Wanneer de riolering ook nog in een tuin of onder bestrating ligt, moet deze meestal wijken. Deze werkzaamheden verzorgen wij natuurlijk ook voor u. Denk hierbij aan de grond- en graafwerkzaamheden, het her-bestraten en herbeplanten. Deze werkzaamheden doen we in samenwerking met Joop Goossens Civiele Techniek. 

Meer informatie

Verbouwing of vernieuwing

Bent u van plan om uw badkamer of keuken te vernieuwen? Dan is het aan te raden om direct de leidingen te laten controleren door een camera inspectie of met de rookgenerator. Hierdoor komen (toekomstige) problemen aan het licht. Door deze problemen aan te pakken voor de plaatsing van de nieuwe badkamer of keuken, voorkomt u vervelende problemen zoals stank of verstoppingen. Heeft u na de plaatsing van een badkamer of keuken onverhoopt problemen met stank of verstoppingen, neem dan snel contact op om de leidingen te laten controleren. 

Meer weten over riolering vernieuwen?

Is uw riolering toe aan vernieuwing? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag de situatie opnemen om dan samen met u tot het beste plan te komen.