Rioolstank detecteren

Heeft u een constante vieze lucht ergens in of rond uw huis? Dat vermindert uw wooncomfort en kan duiden op vervelende rioleringsproblemen of lekkages. Heeft u last van een riool lucht in uw woning of bedrijfsgebouw? De rioleringsspecialisten van Joop Goossens Riooltechniek lossen dit graag en professioneel voor u op!
Neem contact op met Joop Goossens voor stank detectie en lekkage opsporing.

Contact opnemen

24/7 bereikbaar

Publicatie datum: 01-Jan-1970
24/7 bereikbaar

Stank lokaliseren en detecteren

Helaas is het niet zomaar mogelijk om stank met het oog te zien. Daarom is het ook altijd de vraag, waar komt de stank vandaan? Bij een stankprobleem bieden wij een oplossing in de vorm van een rookgenerator. Onze vakmensen zetten de generator op het riool en zetten het helemaal vol met rook. Als er ergens rook ontsnapt, dan is ook de positie van de stanklekkage gevonden. Daarna kunnen wij dit probleem ook voor u oplossen natuurlijk. 

Contact opnemen

Oorzaken rioollucht

Meestal is de oorzaak van stankproblemen een niet goed aangesloten riolering of een open aansluiting. Putjes die droog staan, of een oude leiding die niet meer in gebruik is, kunnen zorgen voor onaangename geurtjes in het huis. 

Lekkage opsporen

Ook wanneer u een lekkage in huis heeft, bijvoorbeeld in het plafond, kunnen wij deze voor u lokaliseren. Dit doen we met een tracing vloeistof. Deze vloeistof heeft een opvallende kleur, waardoor deze opvalt wanneer deze door de lekkage loopt. Zo kunnen we niet alleen bepalen waar het lek zit, maar ook welke leiding het betreft. Tevens kunnen we daarna onze camera de leiding in sturen. Deze kunnen we volgen met de zender/ontvanger. Zo weten we snel waar het probleem zich bevindt en kunnen we dit snel oplossen.

Inzet van onze middelen

Wanneer er een lekkage is gevonden hebben we een scala aan middelen om dit op te lossen. Zo kunnen we de leidingen schoonboren, leegzuigen of reinigen onder hoge waterdruk. Wanneer er blijkt dat er een probleem met de leiding is, kan het ook zo zijn dat er een reparatie of renovatie nodig blijkt te zijn. Hiervoor stellen we altijd eerst een offerte op.

Alles vastgelegd in een rapport 

Indien u het wilt en/of het noodzakelijk is, worden alle bevindingen vastgelegd in een overzichtelijk rapport. Zo heeft u het zwart op wit staan en is er geen vinger tussen te krijgen.

Afspraak maken

Stank of lekkage detectie nodig op locatie?

Zit u in de stank of heeft u een lekkage en wilt u dit graag snel en goed opgelost hebben? Aarzel niet en neem contact met ons op.
Wij maken dan een afspraak en komen zo snel mogelijk.

Riool verstopt?