Riool vervangen

Rioleringen worden oud, vertonen gebreken en gaan stuk. Wanneer het zo ver is, stroomt er geen water meer en lijkt het een verstopping. Dan moet je de riolering vervangen. Joop Goossens Riooltechniek is in combinatie met Joop Goossens Civiele Techniek in staat om deze vrij te graven, te verwijderen én een nieuwe te plaatsen. Zo maken wij een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast.

Uitgebreid

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Uitgebreid

Alleen het beste

Wanneer we een riool vervangen gaan we uit voor een oplossing die de tand des tijds weerstaat. Dit houdt in dat we alleen hoogwaardige materialen gebruiken. De PVC leidingen zijn altijd van topkwaliteit. Ook wanneer het om betonnen rioleringsbuizen gaat, nemen we enkel het beste. 

Meer informatie

Vernieuwing zonder problemen

Waar een riolering vernieuwd wordt, moet er vaak gegraven worden. Wanneer de riolering ook nog in een tuin of onder bestrating ligt, moet deze meestal wijken. Deze werkzaamheden verzorgen wij natuurlijk ook voor u. Denk hierbij aan de grond- en graafwerkzaamheden, het her-bestraten en herbeplanten. Deze werkzaamheden doen we in samenwerking met Joop Goossens Civiele Techniek. 

Meer informatie

Verbouwing of vernieuwing

Bent u van plan om uw badkamer of keuken te vernieuwen? Dan is het aan te raden om direct de leidingen te laten controleren door een camera inspectie of met de rookgenerator. Hierdoor komen (toekomstige) problemen aan het licht. Door deze problemen aan te pakken voor de plaatsing van de nieuwe badkamer of keuken, voorkomt u vervelende problemen zoals stank of verstoppingen. Heeft u na de plaatsing van een badkamer of keuken onverhoopt problemen met stank of verstoppingen, neem dan snel contact op om de leidingen te laten controleren. 

Meer weten over riolering vernieuwen?

Is uw riolering toe aan vernieuwing? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag de situatie opnemen om dan samen met u tot het beste plan te komen.