Riool verstopt

Wanneer uw riool verstopt zit kan dit vele oorzaken hebben. De oplossing is eenvoudig: Neem contact op met Joop Goossens. Wat de reden ook is van de rioolverstopping, wij zorgen voor een oplossing op maat. Ons vakbekwaam personeel is snel ter plaatsen en zal er alles aan doen om uw riool weer verstoppingsvrij te maken.
Joop Goossens Riooltechniek zorgt binnen 24 uur voor de oplossing zodat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Verstopping melden!

Afvoer verstopt

Wanneer we gebeld worden voor een verstopte riolering, gaat het meestal om een van de volgende verstoppingen:

  • verstopte keukenafvoer
  • verstopte doucheafvoer
  • verstopte bad afvoer
  • verstopte wasbak afvoer

De meeste verstopping hebben we eenvoudig verholpen door de inzet van professionele tools. Denk hierbij aan boorveren, hoge druk ontstoppers, waterzuigers en de 24x7 bereikbaarheid. Dit zorgt er voor dat Joop Goossens Riooltechniek de oplossing is voor iedere verstopte afvoer. Vanuit onze locatie in Venray lossen wij snel uw verstopping op!

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Vandaar ook dat we u graag adviseren over dit onderwerp. Maar al te vaak zien we dat er met het afwaswater veel vet de afvoer ingaat. Als dit te vaak gebeurt op een te lage temperatuur, kan uw keukenafvoer verstopt raken. Om dit te voorkomen is het beste advies om het vet uit de pannen anders op te vangen. Verzamel het in flessen en breng het naar een verzamelpunt, of haal het vet uit een pan met een stukje keukenpapier. Alleen hierdoor zal uw keukenafvoer minder verstopt raken. Ook meldingen van een verstopt toilet zijn vaak eenvoudig te voorkomen. spoel geen vochtige doekjes door het toilet. Deze kunnen blijven steken in de afvoer. Om dit probleem te voorkomen, kun je beter een prullenbakje plaatsen op het toilet.

Allerlei soorten verstoppingen

Met onze 24 uur ontstoppingsservice kunnen wij bij calamiteiten snel handelen. Na het moment van melden komen wij zo snel mogelijk in actie. Buis diameter van Ø 32mm tot 450mm zijn voor een ontstopping geen probleem.

Verstopte gootsteen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Verstopte gootsteen

Het overgrote deel van verstoppingen in de keuken komt vanuit de gootsteen, ook wel spoelbak genaamd. Deze herkent u onder andere aan het feit dat het water blijft staan of moeilijk weg loopt.

Riolering & leidingen reinigen

Maar al te vaak komen wij bij leidingen die niet voldoende aflopen of met te weinig water gespoeld worden. Een goed voorbeeld zijn urinoirs. Door dit gebrek aan helling en water, kan er afzetting plaatsvinden aan de binnenkant van de leidingen. Deze afzetting wordt ruw en zo hard als steen. Dit zorgt dan voor de verstoppingen. Deze schaaldelen kunnen wij verwijderen door het schoonfrezen van de leidingen. Zo blijven de leidingen schoon en zal uw urinoir gewoon blijven doorlopen.

Neem contact op voor meer informatie

Geen pleisters plakken, maar problemen oplossen

Wanneer een verstopping meer dan eens terug komt, is het aan te raden om het leidingwerk na te laten kijken. Er kan een beschadiging zitten in de afvoer die het vuil opvangt. Hierdoor komen verstoppingen met regelmaat terug. Om deze problematiek boven water te halen, bieden wij een riool camera inspectie aan. We sturen dan een camera het afvoerkanaal in om te kijken naar afwijkingen. Is er iets gevonden? Dan maken we een plan om het probleem definitief op te lossen. 

Tarieven

Tarieven

Excl. BTW

Start tarief
Incl. 1e uur van de monteur, de reistijd en het materieel om uw riool te ontstoppen.
€ 115,-
Per kwartier (dit geld wanneer het 1e uur van het starttarief is verstreken) € 15,25
Tijdens avonduren van 17.00 tot 23.00 uur en zaterdag 150%
Tijdens nachten van 23.00 tot 7.30 uur en zon- en feestdagen 200%

Voorbeeld tariefberekening

Stel, uw riolering/afvoer is verstopt en de reistijd vanaf Venray bedraagt 15 minuten enkele reis. De monteur werkt 1 uur op locatie en de reistijd terug naar Venray is wederom 15 minuten. U betaalt dan:

  • 1x het starttarief van € 115,-
  • 2 extra kwartieren à € 15,25
  • Totaal: € 145,50 (excl. 21% BTW).

Verder onderzoek

Als er verder onderzoek nodig is, dan heeft onze monteur alles bij zich om dit meteen uit te voeren. Hierdoor komen er geen kosten bij voor een tweede bezoek. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van onze inspectieapparatuur niet is inbegrepen in de standaard kosten.

De storing bij U thuis dient bij voorkeur per mobiel-PIN automaat te worden voldaan!

 

Afspraak maken voor uw verstopte riool?

Heeft u een slecht weglopende afvoer of is er een verstopt riool? Bel ons dan snel op 0478 511053! Ons vakkundig personeel komt snel poolshoogte nemen en zal het probleem verhelpen.
Heeft u een terugkerend probleem, vraag dan naar onze riool inspectie mogelijkheden. 

Riool probleem melden