Riool renovatie en reparatie

Wanneer uw riool beschadigd of verzakt is, kan dit vervelende gevolgen meebrengen. Met regelmaat krijgen we meldingen van stankoverlast of een terugkerende verstopping. Dit komt vaak door de verminderde doorstroom van het rioolwater. Is de verstopping of overlast na onze hulp nog niet volledig verholpen? Dan is het nodig om de riolering te laten renoveren of te repareren. Dit kan inhouden dat we de leiding repareren, relinen of vervangen. Dit wordt natuurlijk wel eerst overlegd zodat u weet wat u te wachten staat.  

Uitgebreid

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Uitgebreid

Wanneer de riolering renoveren?

U heeft last van lekkages, terugkerende verstoppingen, verzakkingen of een stankprobleem vanuit de riolering? Dan is uw riolering wellicht toe aan een renovatie. Ook komt er uit een camera inspectie vaak een probleem wat gerepareerd of vervangen dient te worden. Dit start vaak met een terugkerende verstopping, waarna een inspectie wordt aangevraagd. Mocht het blijken dat de riolering te oud is of teveel beschadigingen heeft, dan is het wellicht interessant om de riolering te vernieuwen. 

Contact opnemen

Relinen riolering

Wanneer een riolering is beschadigd, is deze vaak moeilijk te bereiken. Joop Goossens Riooltechniek heeft gelukkig een oplossing waar geen hamer of beitel aan te pas komt, namelijk het relinen van een riolering.
Bij het relinen van een riool wordt er een kous aan de binnenkant van het beschadigde deel van het riool aangebracht. Deze kous is geïmpregneerd met een epoxy-hars (2 componenten) en is, na uitharding, volledig waterdicht. Deze methode zorgt voor een lange termijn oplossing, zonder hak- en breekwerk. Deze optie is dan ook ideaal waar de leidingen ingemetseld zijn of achter beton liggen. Denk hierbij aan flats, woningen, wooncomplexen, scholen, kantoren of zorginstellingen.

Bel direct 0478-511053

Rioleringsbuizen vervangen

Een beschadiging wordt vaak eenvoudig verholpen door een deel van de riolering te vervangen. Hierbij wordt het beschadigde deel verwijderd en wordt er een nieuw deel van hoogwaardig PVC teruggeplaatst. Ook kan het gaan om een volledige vervanging van een riolering. Hierover vindt u meer bij riolering vernieuwen

Riolering laten renoveren?

Heeft u het vermoeden dat uw riool toe is aan een renovatie? Neem dan contact op met Joop Goossens Riooltechniek. Ook wanneer het gaat om spoed, kunt u ons 24/7 bereiken. Wij beoordelen de situatie en denken graag met u mee in de mogelijkheden. Zo brengen we uw riolering weer op orde.

Contact opnemen