Put leegpompen

Als u een put op uw terrein heeft zoals een septictank of beerput, zandvanger of bezinkput, een pomp put of pompgemaal, dan moet deze periodiek geleegd en onderhouden worden. Met onze vacuümton pompen wij uw put eenvoudig leeg. Door regelmatig de put of tank te legen voorkomt u verstoppingen/problemen en maakt u het mogelijk om onderhoud te plegen.

Waarom een put laten leegpompen

Wanneer een put zoals een septic tank of zandvanger te lang niet wordt onderhouden, kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij aan verstoppingen, stank en water overlast, of zelfs storingen waardoor de put zijn werk niet meer uit kan voeren. Om dit te voorkomen moeten putten met regelmaat leeggepompt worden.

Putten legen

Zandvanger leegpompen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Zandvanger leegpompen

Zandvangers vinden we vooral terug in industriële oplossingen zoals voor een infiltratiesysteem of een wasstraat. Door het afspuiten van auto’s, vrachtwagens en andere machines wordt er zand richting het riool gespoeld. Dit kan er voor zorgen dat het riool vol raakt met zand. Om dit op te vangen worden er zandvangers geïnstalleerd. Hier bezinkt het zand en dit zorgt ervoor dat de vanger vol raakt. Om het systeem werkend te houden, pompen wij graag uw zandvanger leeg.

Uw put laten legen?

Heeft u een septic tank, zandvanger of pompgemaal? Plan dan nu al uw lediging in. Zo zorgt u er voor dat uw put zijn werk kan blijven doen en u er dankbaar gebruik van kan blijven maken.