Putten & Gemalen plaatsing en onderhoud

Waar ruimte schaars wordt, gaan gebouwen de hoogte of juist de diepte in. Dit kan bijvoorbeeld in kelders een probleem geven bij regen of wanneer hier toiletten zijn geplaatst. Om het afvalwater omhoog te pompen is een opvoerinstallatie of pompstation nodig. Ook kunt u denken aan het buitengebied. Hier plaatsen we pompen die het afvalwater via een persleiding naar de hoofdriolering stuurt. Joop Goossens Riooltechniek heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van pompen en putten.

Onderhoud putten en pompgemalen

Bij pompputten en/of pompgemalen is onderhoud noodzakelijk. U wilt immers niet dat uw pompsysteem storingen geeft. Hierdoor kunnen overstromingen ontstaan waar vuil water weer uw pand binnen komt. Om dit te voorkomen biedt Joop Goossens Riooltechniek volledig onderhoud aan. Onderhoud aan pompinstallaties kan ook op contractbasis periodiek worden uitgevoerd.

Indien gewenst kan het onderhoud ook worden uitgevoerd volgen de onderhoudsnorm: BRL – K 14020. Onderhoud kunnen wij uitvoeren voor de meest voorkomende pompsystemen zoals Flygt, ABS, Homa, KSB, DAB etc.

Particulier en zakelijk onderhoud aan pompinstallaties

Wij bieden voor zowel de zakelijke als de particulier het periodieke onderhoud aan pompinstallaties aan. Natuurlijk kan dit ook in contractvorm.

Contact opnemen

Onderhoud aan rioleringspompen

Rapportage

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Rapportage
  • Opstellen en leveren van rapportages

Vetafscheider plaatsen

Volgens het Activiteitenbesluit is het verplicht om een vetafscheider te hebben wanneer een bedrijf zich bezig houdt met het bereiden van voedingsmiddelen. De vetafscheider doet wat u al zou vermoeden: vet scheiden van water. Wij bekijken met u wat voor capaciteit er bij uw bedrijf hoort en plaatsen deze dan ook conform wet en regelgeving.

Meer weten over pompen?

Zoekt u een betrouwbare partner voor het plaatsen en/of onderhouden van pompen? Zoek niet verder. Joop Goossens helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie