Riool laten ontstoppen Venlo

Uw water loopt niet meer weg? U zit tot uw enkels in het water? Is uw riool verstopt?
Aarzel dan niet en bel direct onze 24/7 storingslijn (0478-511053). Wij komen zo snel mogelijk om uw riool weer te ontstoppen.
Joop Goossens Riooltechniek zorgt binnen 24 uur voor de oplossing zodat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Verstopping melden!

Vakkundig

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vakkundig

Afvoer verstopt Venlo?

Wanneer het water niet meer weg loopt, de wc niet meer wegspoelt en u met de enkels in de nattigheid staat, kunt u er vanuit gaan dat er een leiding verstopt zit. Aarzel niet en bel Joop Goossens Riooltechniek. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar om uw verstopping op te lossen! Vanaf onze locatie in Venray, zijn wij snel in de regio Venlo om het probleem op te lossen!

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Vandaar ook dat we u graag adviseren over dit onderwerp. Maar al te vaak zien we dat er met het afwaswater veel vet de afvoer ingaat. Als dit te vaak gebeurt op een te lage temperatuur, kan uw keukenafvoer verstopt raken. Om dit te voorkomen is het beste advies om het vet uit de pannen anders op te vangen. Verzamel het in flessen en breng het naar een verzamelpunt, of haal het vet uit een pan met een stukje keukenpapier. Alleen hierdoor zal uw keukenafvoer minder verstopt raken. Ook meldingen van een verstopt toilet zijn vaak eenvoudig te voorkomen. Spoel geen vochtige doekjes door het toilet. Deze kunnen blijven steken in de afvoer. Om dit probleem te voorkomen, kun je beter een prullenbakje plaatsen op het toilet.

Allerlei soorten verstoppingen

Met onze 24 uur ontstoppingsservice kunnen wij bij calamiteiten snel handelen. Na het moment van melden komen wij zo snel mogelijk in actie. Buis diameter van Ø 32mm tot 450mm zijn voor een ontstopping geen probleem.

Riolering & leidingen reinigen

Maar al te vaak komen wij bij leidingen die niet voldoende aflopen of met te weinig water gespoeld worden. Een goed voorbeeld zijn urinoirs. Door dit gebrek aan helling en water, kan er afzetting plaatsvinden aan de binnenkant van de leidingen. Deze afzetting wordt ruw en zo hard als steen. Dit zorgt dan voor de verstoppingen. Deze schaaldelen kunnen wij verwijderen door het schoonfrezen van de leidingen. Zo blijven de leidingen schoon en zal uw urinoir gewoon blijven doorlopen.

Neem contact op voor meer informatie

Geen pleisters plakken, maar problemen oplossen

Wanneer een verstopping meer dan eens terug komt, is het aan te raden om het leidingwerk na te laten kijken. Er kan een beschadiging zitten in de afvoer die het vuil opvangt. Hierdoor komen verstoppingen met regelmaat terug. Om deze problematiek boven water te halen, bieden wij een riool camera inspectie aan. We sturen dan een camera het afvoerkanaal in om te kijken naar afwijkingen. Is er iets gevonden? Dan maken we een plan om het probleem definitief op te lossen. 

Tarieven

Tarieven

Excl. BTW

Start tarief
Incl. 1e uur van de monteur, de reistijd en het materieel om uw riool te ontstoppen.
€ 115,-
Per kwartier (dit geld wanneer het 1e uur van het starttarief is verstreken) € 15,25
Tijdens avonduren van 17.00 tot 23.00 uur en zaterdag 150%
Tijdens nachten van 23.00 tot 7.30 uur en zon- en feestdagen 200%

Voorbeeld tariefberekening

Stel, uw riolering/afvoer is verstopt en de reistijd vanaf Venray bedraagt 15 minuten enkele reis. De monteur werkt 1 uur op locatie en de reistijd terug naar Venray is wederom 15 minuten. U betaalt dan:

  • 1x het starttarief van € 115,-
  • 2 extra kwartieren à € 15,25
  • Totaal: € 145,50 (excl. 21% BTW).

Verder onderzoek

Als er verder onderzoek nodig is, dan heeft onze monteur alles bij zich om dit meteen uit te voeren. Hierdoor komen er geen kosten bij voor een tweede bezoek. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van onze inspectieapparatuur niet is inbegrepen in de standaard kosten.

De storing bij U thuis dient bij voorkeur per mobiel-PIN automaat te worden voldaan!

 

Afspraak maken voor uw verstopte riool?

Heeft u een slecht weglopende afvoer of is er een verstopt riool? Bel ons dan snel op 0478 511053! Ons vakkundig personeel komt snel poolshoogte nemen en zal het probleem verhelpen.
Heeft u een terugkerend probleem, vraag dan naar onze riool inspectie mogelijkheden. 

Riool probleem melden