Riooltechniek vacatures

Riooltechniek vacatures

Joop Goossens Riooltechniek heeft voor jou passende vacatures. We zijn op zoek naar ervaren vakmannen die op zoek zijn naar een dynamische functie in de riooltechniek. Geen ervaring? Geen probleem. We staan altijd open voor enthousiaste en leergierige mensen die we kunnen opleiden.
Werk je graag zelfstandig? Vind je het leuk om 1-op-1 klantcontact te hebben bij zowel onze particuliere- als zakelijke klanten? Draai jij je hand niet om voor een rioleringsprobleem, ben je flexibel en klantgericht? Bekijk dan al onze riooltechniek vacatures en start óf vervolg je carrière bij Joop Goossens Riooltechniek!

Werken bij Joop Goossens Riooltechniek

Werken bij Joop Goossens Riooltechniek betekent werken in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. Waar je problemen oplost, je met je collega’s écht een team bent en waar je jouw toekomst op kan bouwen. Je bent veel onderweg en kan ingezet worden in een straal van 50 km rondom Venray, denk aan plaatsen als Roermond, Weert, Venlo, Eindhoven, Helmond, Boxmeer, Gennep, Oss of Nijmegen.

Vacatures rioolservice

Servicemonteur riolering

Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en renoveren van binnen- en buitenrioleringen. Daarnaast verhelp je verstoppingen en storingen en zorg je voor de uitvoering om lekkages, scheuren en eventuele constructiefouten op te sporen en/of vast te leggen. Bij Joop Goossens Riooltechniek werken we volgens strikte afspraken en kwaliteitsnormen en hierbij zorg je voor een correctie registratie en afhandeling. Werken als servicemonteur rioleringen is zeer afwisselend. Je hebt veel klantcontact en bent hét visiteplaatje van ons bedrijf. Interesse? Solliciteer dan snel.

Leerling ontstoppingsmonteur

Als leerling ontstoppingsmonteur ga je met onze monteurs mee naar diverse klussen. Je leert van onze ontstoppingsmonteurs alle kneepjes van het vak en je zal er al snel genoeg achter komen dat elke dag als ontstoppingsmonteur anders is. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we zorgen ervoor dat je na een aantal maanden zelfstandig klussen kan uitvoeren. Interesse in deze functie? Solliciteer dan snel.


Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

Pak nu je kans!

Zoek jij een passende vacature in de rioolservice? Zoek dan niet verder, pak je kans en solliciteer direct naar een van onze rioolservice vacatures bij Joop Goossens Riooltechniek! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega en maak je deel uit van ons team waarbij je aan de slag gaat met veelzijdige projecten.