Kom je uit Wanroij en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Kom je uit Wanroij en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Woonachtig in Wanroij en op zoek naar een baan in de riooltechniek? Dan is werken bij Joop Goossens Riooltechniek iets voor jou. De specialist op het gebied van rioleringen in Venray is op zoek naar vakmannen die hun hand niet omdraaien voor een uitdaging. Joop Goossens Riooltechniek staat voor je klaar wanneer je problemen hebt met rioleringen of verstoppingen. Met onze 24/7 rioolservice staan we 24 uur per dag voor onze klanten klaar om rioleringsproblemen op te lossen. Is je riolering bij een afvoer of toilet verstopt? Bij Joop Goossens Riooltechniek ben je aan het juiste adres.

Werken bij Joop Goossens Riooltechniek

Ben je op zoek naar een baan waar elke dag anders is? Waar je afwisselende werkzaamheden hebt? Waar je écht een onderdeel bent van het team? Waar je samenwerkt maar ook zelfstandig aan de slag gaat? En waar je deel uitmaakt van een gedreven en klantgerichte organisatie? Stop met zoeken. Bij Joop Goossens Riooltechniek in Venray vind je wat je zoekt. Joop Goossens Riooltechniek is op zoek naar (ervaren) vakmannen. Kom je uit Wanroij, ben je klantgericht én flexibel en zie je het wel zitten om te werken in de riooltechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Binnen de functie van servicemonteur riolering vervul je alle werkzaamheden op rioolgebied.
Denk hierbij aan:
- Riool vervangen
- Riool vernieuwen
- Riool reinigen
- Riool reparatie
- Riool ontstoppen
Wanneer een klant contact met ons opneemt omdat de riolering verstopt zit, dan word jij ingezet. Omdat je nooit weet hoe je dag gaat verlopen, is werken als servicemonteur riolering een afwisselende technische functie.

Doorgroeimogelijkheden bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Wanroij en ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan? Bij Joop Goossens hebben we rioolservice vacatures. We zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen. Een functie in rioleringswerken is een afwisselende functie. Je hebt veel 1-op-1 klantcontact bij zowel particuliere- als zakelijke klanten. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en bent flexibel. Bij Joop Goossens Riooltechniek gaan we voor de lange termijn samenwerking. We investeren graag in jou, zodat je bij ons je toekomst op kan bouwen.

Spreekt werken in de riooltechniek je aan, maar heb je geen ervaring? Geen probleem. We leiden je graag op.