Kom je uit Venray en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Kom je uit Venray en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Joop Goossens Riooltechniek is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van riolering. Er is niets vervelender dan overlast door een verstopt riool bij een afvoer of toilet. Dus is je riool verstopt? Joop Goossens Riooltechniek is jouw riool ontstoppingsbedrijf in de regio van Venray. Bij Joop Goossens beschikken we over een 24/7 rioolservice. Dat betekent dat onze vakmensen 24 uur per dag voor je klaar staan om rioleringsproblemen op te lossen.

Werken bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Venray en ben je op zoek naar een afwisselende baan waar elke dag anders is? En wil jij graag deel uitmaken van een gedreven en klantgerichte organisatie? Joop Goossens Riooltechniek in Venray heeft voor jou passende vacatures. We zijn namelijk op zoek naar (ervaren) vakmannen die op zoek zijn naar een dynamische functie in de riooltechniek.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Binnen de functie van servicemonteur riolering vervul je alle werkzaamheden op rioolgebied.
Denk hierbij aan:
- Riool vervangen
- Riool vernieuwen
- Riool reinigen
- Riool reparatie
- Riool ontstoppen
Wanneer een klant contact met ons opneemt omdat de riolering verstopt zit, dan word jij ingezet. Omdat je nooit weet hoe je dag gaat verlopen, is werken als servicemonteur riolering een afwisselende technische functie.

Doorgroeimogelijkheden bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Venray en ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan? Bij Joop Goossens hebben we rioolservice vacatures. We zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen. Een functie in rioleringswerken is een afwisselende functie. Je hebt veel 1-op-1 klantcontact bij zowel particuliere- als zakelijke klanten. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en bent flexibel. Bij Joop Goossens Riooltechniek gaan we voor de lange termijn samenwerking. We investeren graag in jou, zodat je bij ons je toekomst op kan bouwen.

Spreekt werken in de riooltechniek je aan, maar heb je geen ervaring? Geen probleem. We leiden je graag op.

Projecten