Kom je uit Venlo en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Kom je uit Venlo en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Ben je woonachtig in Venlo of in de omgeving van Venlo? Wellicht is de vacature van servicemonteur riolering bij dé specialist op het gebied van riolering iets voor jou. Joop Goossens Riooltechniek zorgt ervoor dat rioleringen die verstopt zijn gerepareerd worden. Door de 24/7 rioolservice die Joop Goossens Riooltechniek aanbiedt, staan ze 24 uur per dag klaar om rioleringsproblemen op te lossen. Dus is je riolering bij een afvoer of toilet verstopt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werken bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Venlo en zoek je een dynamische baan waar elke dag anders is? Bij Joop Goossens Riooltechniek in Venray ben je aan het juiste adres. Je komt te werken in een gedreven en klantgerichte organisatie waar elke dag anders is. We zijn op zoek naar (ervaren) vakmannen die op zoek zijn naar een functie in de riooltechniek. 

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Binnen de functie van servicemonteur riolering vervul je alle werkzaamheden op rioolgebied.
Denk hierbij aan:
- Riool vervangen
- Riool vernieuwen
- Riool reinigen
- Riool reparatie
- Riool ontstoppen
Wanneer een klant contact met ons opneemt omdat de riolering verstopt zit, dan word jij ingezet. Omdat je nooit weet hoe je dag gaat verlopen, is werken als servicemonteur riolering een afwisselende technische functie.

Doorgroeimogelijkheden bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Venlo en ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan? Bij Joop Goossens hebben we rioolservice vacatures. We zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen. Een functie in rioleringswerken is een afwisselende functie. Je hebt veel 1-op-1 klantcontact bij zowel particuliere- als zakelijke klanten. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en bent flexibel. Bij Joop Goossens Riooltechniek gaan we voor de lange termijn samenwerking. We investeren graag in jou, zodat je bij ons je toekomst op kan bouwen.

Spreekt werken in de riooltechniek je aan, maar heb je geen ervaring? Geen probleem. We leiden je graag op.