Kom je uit Gemert en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Kom je uit Gemert en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Ben je op zoek naar een baan als servicemonteur riolering en ben je woonachtig in Gemert? Wellicht is werken Joop Goossens Riooltechniek (ook wel bekend als dé specialist op het gebied van rioleringen in Venray) iets voor jou. Heb je problemen met rioleringen of verstoppingen? Joop Goossens Riooltechniek is hét rioolbedrijf dat ervoor zorgt dat jouw probleem opgelost wordt. Daarnaast biedt Joop Goossens een 24/7 rioolservice aan. Dat betekent dat onze vakmannen 24 uur per dag klaar staan om rioleringsproblemen op te lossen. Dus is je riolering bij een afvoer of toilet verstopt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werken bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Gemert en wil je werken in een gedreven en klantgerichte organisatie met afwisselende werkzaamheden? Op een plek waar elke werkdag anders is? Bij Joop Goossens Riooltechniek in Venray ben je aan het juiste adres! Joop Goossens Riooltechniek is op zoek naar (ervaren) vakmannen. Ben je flexibel, klantgericht en wil je werken in de riooltechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Binnen de functie van servicemonteur riolering vervul je alle werkzaamheden op rioolgebied.
Denk hierbij aan:
- Riool vervangen
- Riool vernieuwen
- Riool reinigen
- Riool reparatie
- Riool ontstoppen
Wanneer een klant contact met ons opneemt omdat de riolering verstopt zit, dan word jij ingezet. Omdat je nooit weet hoe je dag gaat verlopen, is werken als servicemonteur riolering een afwisselende technische functie.

Doorgroeimogelijkheden bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Gemert en ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan? Bij Joop Goossens hebben we rioolservice vacatures. We zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen. Een functie in rioleringswerken is een afwisselende functie. Je hebt veel 1-op-1 klantcontact bij zowel particuliere- als zakelijke klanten. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en bent flexibel. Bij Joop Goossens Riooltechniek gaan we voor de lange termijn samenwerking. We investeren graag in jou, zodat je bij ons je toekomst op kan bouwen.

Spreekt werken in de riooltechniek je aan, maar heb je geen ervaring? Geen probleem. We leiden je graag op.