Kom je uit Deurne en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Kom je uit Deurne en wil jij werken als servicemonteur riolering?

Dé specialist op het gebied van riolering is Joop Goossens Riooltechniek. Is je riolering verstopt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begrijpen dat er niets vervelender is dan overlast door een verstopt riool bij een afvoer of toilet. Jouw riool ontstoppingsbedrijf in de regio van Venray is Joop Goossens Riooltechniek. Joop Goossens heeft een 24/7 rioolservice. Dat betekent dat ons vakteam 24 uur per dag voor je klaar staat om rioleringsproblemen op te lossen. Iets voor jou?

Werken bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Deurne? Ben je op zoek naar een dynamische baan waar elke dag anders is? Wellicht is werken bij Joop Goossens Riooltechniek in Venray iets voor jou. Werken bij Joop Goossens Riooltechniek betekent werken in een gedreven en klantgerichte organisatie. We zijn op zoek naar (ervaren) vakmannen die op zoek zijn naar een functie in de riooltechniek.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Binnen de functie van servicemonteur riolering vervul je alle werkzaamheden op rioolgebied.
Denk hierbij aan:
- Riool vervangen
- Riool vernieuwen
- Riool reinigen
- Riool reparatie
- Riool ontstoppen
Wanneer een klant contact met ons opneemt omdat de riolering verstopt zit, dan word jij ingezet. Omdat je nooit weet hoe je dag gaat verlopen, is werken als servicemonteur riolering een afwisselende technische functie.

Doorgroeimogelijkheden bij Joop Goossens Riooltechniek

Woon je in Deurne en ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan? Bij Joop Goossens hebben we rioolservice vacatures. We zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen. Een functie in rioleringswerken is een afwisselende functie. Je hebt veel 1-op-1 klantcontact bij zowel particuliere- als zakelijke klanten. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en bent flexibel. Bij Joop Goossens Riooltechniek gaan we voor de lange termijn samenwerking. We investeren graag in jou, zodat je bij ons je toekomst op kan bouwen.

Spreekt werken in de riooltechniek je aan, maar heb je geen ervaring? Geen probleem. We leiden je graag op.