Joop Goossens buiten gewoon goed!

Vakkundig

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vakkundig

Sinds Joop Goossens meer dan 25 jaar geleden in Venray startte, heeft het bedrijf altijd een helder doel gehad.
Persoonlijk advies met oog voor kwaliteit en service. 
Deze drijfveer kenmerkt de dienstverlening van ons bedrijf nog steeds. Inmiddels bestaat Joop Goossens uit twee bedrijven en staat er een hecht team van specialisten voor u klaar.

Joop Goossens familiebedrijf

Waar Joop Goossens de fundering heeft gelegd voor zijn bedrijf, is het uitgegroeid tot een waar familiebedrijf. Samen met zijn vrouw Marian neemt hij de meest uiteenlopende vraagstukken op om tot een passende oplossing en uitvoering te komen. Maar ook de tweede generatie heeft zijn intrede gemaakt. Zo vindt u zoon Cas Goossens gewoon op de werkvloer terug. 

Joop Goossens Civiele Techniek

Ons bedrijf is gespecialiseerd in civiele techniek. Of het nou om het bestraten van een bedrijventerrein, het afgraven van een perceel of het aanleggen van wadi’s gaat, wij leveren civiele techniek van A tot Z aan de zakelijke markt.

Met een diversiteit aan machines zoals kranen, laders en vrachtwagens kunnen wij vele projecten aan. Geen uitdaging is ons te groot! Wij werken o.a. voor bedrijven, overheden en zorginstellingen.

Ga naar civiele techniek

Joop Goossens Riooltechniek

Joop Goossens Riooltechniek, tevens in Venray, is er voor iedereen die rioolproblemen heeft. Er is niets vervelender dan stankoverlast of een verstopt riool. Met hightech materiaal zoals camera’s, sonar en rookmachines is ons team dagelijks bezig problemen vakkundig op te lossen.

Voor rioolproblemen bieden wij een 24x7 service aan. Er zijn continue twee teams met een volledige uitrusting op pad om ook uw probleem snel op te lossen.

Ga naar riooltechniek

Samenwerking: buiten gewoon goed

De expertises van beide bedrijven worden vaak gecombineerd ingezet. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat er één aanspreekpunt is. Hierdoor kunnen we in het voortraject het juiste advies uitbrengen en kunnen daarin de uitvoering direct meenemen.

Door deze juiste samenwerking optimaal in te zetten kunnen wij waarde toevoegen aan onze klant.

Contact opnemen