Bestrating aanleggen

Als het aankomt op bestrating, dan kan Joop Goossens Civiele Techniek u helpen op alle vlakken. Zo kunnen we eenvoudige paden of uitgebreide bestrating leggen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden in uw project en vraagstuk. Ook het verwijderen van oude bestrating of eventuele bebouwing kunt u gerust aan ons overlaten.
Hierna maken we de grond op orde en leggen de bestrating zoals afgesproken.

Vakkundig

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vakkundig

Bestratingsbedrijf Venray

Voor zowel nieuw straatwerk als renovatie van bestaande bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Goede bestrating aanleggen is meer dan een kwestie van het recht leggen van klinkers. Wij kijken met u mee naar de gebruiksintensiteit en afwatering. Daarnaast nemen we ook de kleurkeuze en uitstraling mee in ons advies. Zo zorgt u ook voor de juiste keuze in nieuwe bestrating.

Hierbij kunt u denken aan gebakken stenen, betonstenen en tegels, natuursteen, grind of split maar ook element verharding.

Neem contact op

Vakkundige stratenmakers

Afhankelijk van de grootte van een project zullen onze medewerkers het straatwerk handmatig of machinaal uitvoeren. De stratenmakers van Joop Goossens zijn stuk voor stuk vaardig in hun vakgebied. Niet alleen werken zij snel, maar zullen ze ook gaan voor het beste resultaat. Of het dan gaat om een volledige straat, een terras of plein, uw tevredenheid staat voorop.

Elementverharding

Onder elementverharding verstaan wij elementen in het straatwerk welke een specifieke functie hebben buiten de bestrating. Hierbij kan het wel een onderdeel zijn van de bestrating zoals kantopsluitingen. Maar ook mag u denken aan keerwanden voor bloembakken of beton elementen voor een sierlijk en/of functioneel doel. In de meeste gevallen heeft elementverharding het doel om hoogteverschillen in of op het terrein op te vangen.

Meer weten over de mogelijkheden van bestrating?

Joop Goossens denkt graag met u mee in uw project en vraagstuk. Samen kijken we naar het doel en de daarbij passende materialen.
Zo bent u gegarandeerd van bestrating welke aansluit bij uw wensen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen