Grondverzet vacatures

Grondverzet vacatures

Joop Goossens Civiele Techniek heeft voor jou passende vacatures. We zijn op zoek naar ervaren vakmannen die op zoek zijn naar een dynamische functie in grondverzet. Geen ervaring? Geen probleem. We staan altijd open voor enthousiaste en leergierige mensen die we kunnen opleiden.
Houd je van afwisseling in je werk en voel jij je thuis in de grondsector? Kan je overweg met tractoren en machines? Ben je flexibel en vind je altijd wel een oplossing in onvoorziene omstandigheden? Bekijk dan al onze grondverzet vacatures en start óf vervolg je carrière bij Joop Goossens Civiele Techniek!

Werken bij Joop Goossens Civiele Techniek

Werken bij Joop Goossens Civiele Techniek betekent werken in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. Waar je problemen oplost, je met je collega’s écht een team bent en waar je jouw toekomst op kan bouwen. Je komt te werken in een straal van 50 km rondom Venray, denk aan plaatsen als Roermond, Weert, Venlo, Eindhoven, Helmond, Boxmeer, Gennep, Oss of Nijmegen.

Vacatures grondverzet

Uitvoerder grondverzet

Je kan goed omgaan met hectische situaties en weet altijd een oplossing te vinden in onvoorziene omstandigheden. Als uitvoerder grondverzet werk je op locatie volgens het werkplan, de planning en het keuringsplan en werk je samen met de bouwplaatsmedewerkers. Je werkdagen zien er vaak afwisselend uit. Benieuwd naar deze afwisselende functie? Solliciteer dan snel

Kraanmachinist

Je komt te werken op een mobiele kraan van 10 ton met een draai-kantelstuk. Werkervaring is hierin een pré. Geen werkervaring als kraanmachinist maar wel interesse in civiele techniek? Bij ons is het ook mogelijk om intern opgeleid te worden tot kraanmachinist. Je werkt in de buitenlucht en je werkdagen zijn afwisselend. Heeft deze functie je interesse gewekt? Solliciteer dan snel.


Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

Pak nu je kans!

Zoek jij een passende vacature in grondverzet? Zoek dan niet verder, pak je kans en solliciteer direct naar een van onze grondverzet vacatures bij Joop Goossens Civiele Techniek! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega en maak je deel uit van ons team waarbij je aan de slag gaat met veelzijdige projecten.