Bezinkput verstopt

Wanneer een bezinkput niet met regelmaat geleegd wordt en onderhouden wordt, dan raakt de bezinkput verstopt. Om dit op te lossen dient de bezinkput geleegd te worden. Met onze vacuümton pompen wij uw bezinkput eenvoudig leeg. Door de bezinkput leeg te pompen voorkomt u problemen en is er dus de mogelijkheid om onderhoud te plegen.

Waarom een bezinkput laten leegpompen

Wanneer een put zoals een bezinkput te lang niet wordt onderhouden, kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij aan verstoppingen, stank en water overlast, of zelfs storingen waardoor de put zijn werk niet meer uit kan voeren. Om dit te voorkomen moeten putten met regelmaat leeggepompt worden.

Putten legen

Pompput leegpompen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Pompput leegpompen

Het is aan te raden om pompputten en pompgemalen (op zijn minst) 1 keer per jaar leeg te laten pompen. Dit zorgt er voor dat de put leegstaat, waardoor het mogelijk is om de pomp te inspecteren en te onderhouden. Ook voor dit onderhoud kunt u terecht bij Joop Goossens. Bij een rioleringspomp controleren wij dan:

  • De pomp
  • Besturing/PLC
  • Appendages
  • Putkop
  • Putwanden

Indien gewenst wordt het onderhoud gepleegd volgens de onderhoudsnorm: BRL-KL 14020

Uw put laten legen?

Heeft u een septic tank, zandvanger of pompgemaal? Plan dan nu al uw lediging in. Zo zorgt u er voor dat uw put zijn werk kan blijven doen en u er dankbaar gebruik van kan blijven maken.

Ervaringen van klanten