Bezinkput verstopt

Wanneer een bezinkput niet met regelmaat geleegd wordt en onderhouden wordt, dan raakt de bezinkput verstopt. Om dit op te lossen dient de bezinkput geleegd te worden. Met onze vacuümton pompen wij uw bezinkput eenvoudig leeg. Door de bezinkput leeg te pompen voorkomt u problemen en is er dus de mogelijkheid om onderhoud te plegen.

Waarom een bezinkput laten leegpompen

Wanneer een put zoals een bezinkput te lang niet wordt onderhouden, kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij aan verstoppingen, stank en water overlast, of zelfs storingen waardoor de put zijn werk niet meer uit kan voeren. Om dit te voorkomen moeten putten met regelmaat leeggepompt worden.

Putten legen

Septic tank leegpompen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Septic tank leegpompen

Een septic tank behoort tot het waterzuiveringssysteem. Er wordt sanitair afvalwater opgevangen van toiletten, douche en bad. Dit wordt gezuiverd door bezinking. Het materiaal dat niet bezinkt, vormt een drijflaag die de toevoer of afvoer kan blokkeren. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit moet de septictank daarom ook regelmatig leeggepompt worden. Zo houdt u een werkende septic tank en voorkomt u verstoppingen, stank en water overlast.

Uw put laten legen?

Heeft u een septic tank, zandvanger of pompgemaal? Plan dan nu al uw lediging in. Zo zorgt u er voor dat uw put zijn werk kan blijven doen en u er dankbaar gebruik van kan blijven maken.

Ervaringen van klanten