Bezinkput verstopt

Wanneer een bezinkput niet met regelmaat geleegd wordt en onderhouden wordt, dan raakt de bezinkput verstopt. Om dit op te lossen dient de bezinkput geleegd te worden. Met onze vacuümton pompen wij uw bezinkput eenvoudig leeg. Door de bezinkput leeg te pompen voorkomt u problemen en is er dus de mogelijkheid om onderhoud te plegen.

Waarom een bezinkput laten leegpompen

Wanneer een put zoals een bezinkput te lang niet wordt onderhouden, kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij aan verstoppingen, stank en water overlast, of zelfs storingen waardoor de put zijn werk niet meer uit kan voeren. Om dit te voorkomen moeten putten met regelmaat leeggepompt worden.

Putten legen

Zandvanger leegpompen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Zandvanger leegpompen

Zandvangers vinden we vooral terug in industriële oplossingen zoals voor een infiltratiesysteem of een wasstraat. Door het afspuiten van auto’s, vrachtwagens en andere machines wordt er zand richting het riool gespoeld. Dit kan er voor zorgen dat het riool vol raakt met zand. Om dit op te vangen worden er zandvangers geïnstalleerd. Hier bezinkt het zand en dit zorgt ervoor dat de vanger vol raakt. Om het systeem werkend te houden, pompen wij graag uw zandvanger leeg.

Uw put laten legen?

Heeft u een septic tank, zandvanger of pompgemaal? Plan dan nu al uw lediging in. Zo zorgt u er voor dat uw put zijn werk kan blijven doen en u er dankbaar gebruik van kan blijven maken.

Ervaringen van klanten