Civiele Techniek bij bestrating

Bij een goede bestrating hoort eerst het juiste civiele techniek. Joop Goossens kan voor beide zorgen. Zo heeft u het juiste civiele techniek bij bestrating, waardoor de bestrating ook goed blijft liggen. Zo zorgen we bij het civiele techniek al voor de juiste afloop en kiezen we voor het juiste materiaal om het bed te maken. Zo voorkomen we problemen die anders pas de kop opsteken wanneer de bestrating ligt.

Uitgebreid

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Uitgebreid

Wat valt er onder civiele techniek?

Bij bestrating wordt er vaak gedacht aan enkel het leggen van klinkers of tegels. Toch gaat het dieper dan dat. Het civiele techniek is namelijk een essentieel onderdeel. Eerst kijken we of er nog afwatering nodig is in de grond. Daarna zorgen we voor een stabiele fundering met de juiste afloop. Dit is dan de fundering. Daarop word de bedding gemaakt waarop de klinker of tegel komt te liggen.

Neem contact op

Oude bestrating verwijderen

Wanneer er een nieuwe weg of projectbestrating nodig is, kan het zo zijn dat er nog oude bestrating ligt. Deze bestrating kunnen wij snel afvoeren door het gebruik van machines. Dit zorgt er voor dat de ondergrond weer vrij is en dat een nieuw bed gerealiseerd kan worden.

Elementverharding

Onder elementverharding verstaan wij elementen in het straatwerk welke een specifieke functie hebben buiten de bestrating. Hierbij kan het wel een onderdeel zijn van de bestrating zoals kantopsluitingen. Maar ook mag u denken aan keerwanden voor bloembakken of beton elementen voor een sierlijk en/of functioneel doel. In de meeste gevallen heeft elementverharding het doel om hoogteverschillen in of op het terrein op te vangen.

Meer weten over de mogelijkheden van bestrating?

Joop Goossens denkt graag met u mee in uw project en vraagstuk. Samen kijken we naar het doel en de daarbij passende materialen.
Zo bent u gegarandeerd van bestrating welke aansluit bij uw wensen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen