Grondwerk vacatures | Joop Goossens grond- en rioolwerken

Grondwerk vacatures

Grondwerk vacatures

Joop Goossens Grondwerken heeft voor jou passende vacatures. We zijn op zoek naar ervaren vakmannen die op zoek zijn naar een dynamische functie in grondwerk. Geen ervaring? Geen probleem. We staan altijd open voor enthousiaste en leergierige mensen die we kunnen opleiden.
Ben je klantvriendelijk ingesteld? Ben je secuur, flexibel en denk je graag in oplossingen? En trekt werken in een informele sfeer je aan? Bekijk dan al onze grondwerk vacatures en start óf vervolg je carrière bij Joop Goossens Grondwerken!

Werken bij Joop Goossens Grondwerken

Werken bij Joop Goossens Grondwerken betekent werken in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. Waar je problemen oplost, je met je collega’s écht een team bent en waar je jouw toekomst op kan bouwen. Je komt te werken in een straal van 50 km rondom Venray, denk aan plaatsen als Roermond, Weert, Venlo, Eindhoven, Helmond, Boxmeer, Gennep, Oss of Nijmegen.

Vacatures grondwerk

Grondwerker/straatmaker/meewerkend voorman

Werk samen met collega’s aan mooie projecten waarbij je bezig bent met voorkomende grond- en bestratingswerkzaamheden. Denk hierbij aan meten en zetten van diverse werken, het aanleggen van rioleringen, aanleg van diverse soorten bestratingen maar ook andere technische civiel werkzaamheden. Op zoek naar een veelzijdige functie? Solliciteer dan snel.

Kraanmachinist

Je komt te werken op een mobiele kraan van 10 ton met een draai-kantelstuk. Werkervaring is hierin een pré. Geen werkervaring als kraanmachinist maar wel interesse in civiele techniek? Bij ons is het ook mogelijk om intern opgeleid te worden tot kraanmachinist. Je werkt in de buitenlucht en je werkdagen zijn afwisselend. Heeft deze functie je interesse gewekt? Solliciteer dan snel.


Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

Pak nu je kans!

Zoek jij een passende vacature in grondwerk? Zoek dan niet verder, pak je kans en solliciteer direct naar een van onze grondwerk vacatures bij Joop Goossens Grondwerken! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega en maak je deel uit van ons team waarbij je aan de slag gaat met veelzijdige projecten.